chinees
Intertaal Chinees.
Chinees Erasmus University Rotterdam.
Of wil je Chinees leren vanwege een andere reden? Het LTC helpt je graag op weg! Het volledige aanbod Chinees voor cursisten met een academische achtergrond hbo/wo vind je hier.: Een taalassessment Chinees is een uitgebreide toetsing van alle taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken.
Chinees leren WUR.
Alle oefenactiviteiten zijn gericht op praktische en realistische situaties. Afhankelijk van uw startniveau en uw persoonlijke doelen, kunt u een cursus Chinees volgen op verschillende CEFR-niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen Chinees kunt u terecht bij Radboud in'to' Languages.
Chinees.
Voor Groevenbeek is dit aanleiding om de leerlingen de mogelijkheid te bieden het vak Chinees te kiezen. Tijdens de lessen Chinees is zowel aandacht voor de Chinese taal als de Chinese cultuur. Groevenbeek heeft sinds twee jaar contact met een partnerschool in Zhenjiang.
Tilburg University Chinees.
China domineert de Aziatische economie en kennis van het Chinees is van onschatbare waarde in het zakendoen met landen als Indonesiƫ, Singapore en Maleisiƫ. Het lijkt misschien lastig om Chinees te leren, maar het is toch een vrij eenvoudige taal.
Chinees Radboud in'to' Languages.
Welke cursussen Chinees kan ik doen? Je kunt een groepstraining Chinees volgen op drie niveaus. Chinees leren A1. Chinees leren own A2. Chinees leren A2. Meer over CEFR-niveaus. Wil je een training Chinees volgen voor een specifiek vakgebied? Of misschien heb je interesse in een training voor een groep collega's?
Chinees Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Chinees of met Chinees in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Chinees inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Chinees en verwijzingen daarnaartoe.
Coutinho.nl Chinees getoetst Tin Chau Tsui.
Chinees getoetst is geschreven voor het voortgezet onderwijs, maar kan goed van pas komen voor iedereen die Mandarijn Chinees leert en extra wil oefenen. Omdat de vragen oplopen in niveau, kan de oefenbundel vanaf het begin van de cursus ingezet worden.
Netwerk Chinees Nuffic.
Als lid van het Netwerk Chinees mag je gebruik maken van de toetsen uit onze databank en ontwikkel je samen met vakgenoten nieuwe toetsen. Het lidmaatschap voor het Netwerk Chinees kost 700 per school per jaar, exclusief btw. Meld je aan voor het Netwerk Chinees.
Chinees Wikikids.
Om een beetje Chinees te kunnen lezen, moet je dus veel karakters kennen! Chinese kinderen leren dus al vanaf jonge leeftijd om karakters te lezen en te schrijven. Om een krant in het Chinees te kunnen lezen, heb je er ongeveer 2000 nodig.

Contacteer ons

Meer resultaten voor chinees