chinees
Ni Hao! Steeds meer kinderen leren Chinees NOS Jeugdjournaal.
Die taal wordt steeds populairder. Op de Wolfert van Borselen School in Rotterdam krijgen alle kinderen in de brugklas Chinese les. Zou jij Chinees willen leren? Je kunt niet meer reageren. Reageer op de stelling: Zou jij Chinees willen leren?
Intertaal Chinees.
Chinees Erasmus University Rotterdam.
Chinees beginners 1. Tijdens deze cursus leer je de basis van de Chinese taal Mandarijn, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden spreken en luisteren in een alledaagse context. Chinees beginners 1 bestaat uit tien wekelijkse bijeenkomsten van 25, uur.
Chinees leren WUR.
Alle oefenactiviteiten zijn gericht op praktische en realistische situaties. Afhankelijk van uw startniveau en uw persoonlijke doelen, kunt u een cursus Chinees volgen op verschillende CEFR-niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen Chinees kunt u terecht bij Radboud in'to' Languages.
Chinees.
China krijgt in de wereld een steeds grotere rol op zowel het economische als politieke vlak. Voor Groevenbeek is dit aanleiding om de leerlingen de mogelijkheid te bieden het vak Chinees te kiezen. Tijdens de lessen Chinees is zowel aandacht voor de Chinese taal als de Chinese cultuur.
Tilburg University Chinees.
China domineert de Aziatische economie en kennis van het Chinees is van onschatbare waarde in het zakendoen met landen als Indonesiƫ, Singapore en Maleisiƫ. Het lijkt misschien lastig om Chinees te leren, maar het is toch een vrij eenvoudige taal.
Chinees Radboud in'to' Languages.
Online groepscursussen Chinees. Je kunt een online groepstraining Chinees volgen op vier internationaal erkende niveaus. Chinees op weg naar A1. Chinees op weg naar A2. Chinees op weg naar B1. Chinees op maat. Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt?
Chinees Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Chinees of met Chinees in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Chinees inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Chinees en verwijzingen daarnaartoe.
Coutinho.nl Chinees getoetst Tin Chau Tsui.
Chinees getoetst is geschreven voor het voortgezet onderwijs, maar kan goed van pas komen voor iedereen die Mandarijn Chinees leert en extra wil oefenen. Omdat de vragen oplopen in niveau, kan de oefenbundel vanaf het begin van de cursus ingezet worden.
Netwerk Chinees Nuffic.
Als lid van het Netwerk Chinees mag je gebruik maken van de toetsen uit onze databank en ontwikkel je samen met vakgenoten nieuwe toetsen. Het lidmaatschap voor het Netwerk Chinees kost 700 per school per jaar, exclusief btw. Meld je aan voor het Netwerk Chinees.

Contacteer ons

Meer resultaten voor chinees