huis kopen amersfoort soesterkwartier
Te koop: Soesterweg 362, Amersfoort Hendriks Makelaardij.
naar boven Rondom het huis. Lijst van Zaken. naar boven Wat is er in de buurt. Wonen in Amersfoort Soesterkwartier. Het Soesterkwartier is een van de oudere wijken van Amersfoort en toont een grote diversiteit, wat het een leuke, levendige wijk maakt.
Woningen in Soesterkwartier. Huurwoningen in Soesterkwartier Nestoria.
In een radius van 8km. In een radius van 10km. 13 woningen te huur in Soesterkwartier. Huis te Koop Provincie Utrecht. Huis te Koop Amersfoort. Huis te Koop Soesterkwartier. Soesterkwartier 64 m 2 kamers Appartement Bouwjaar 2010 Berging Lift Vloerverwarming Garage Terras.
Bestaande koopwoningen.
Nicolaas Pienemanstraat 5 Amersfoort, Soesterkwartier. Totaal aantal kamers. Nicolaas Pienemanstraat 5, 3812 SE, Amersfoort Soesterkwartier Soesterkwartier liefhebbers opgelet! Op zoek naar een leuke starterswoning? Deze fijne middenwoning is de ideale plek voor starters die op zoek zijn naar een fijne woonplek in het mooie Soesterkwartier.
Koopwoningen Amersfoort Huis te koop in Amersfoort.
3812HW 110 m 4 kamers eengezinswoning. Omschrijving: Geheel gestript en verbouwd, dat is deze charmante middenwoning uit 1929, gelegen in de Rivierenbuurt van het Soesterkwartier. Een gezellige volkswijk met. Woonhuis Groote Kreek 62 Amersfoort. 3823JB 113 m 5 kamers eengezinswoning. Omschrijving: Je nieuwe thuis in Kattenbroek? Ben je op zoek naar een verrassend ruime eengezinswoning met diepe tuin en grote woonkeuken? MARÈLL Makelaars heeft een. Woonhuis Arnhemseweg-Zuid 310 Amersfoort. 3817CR 124 m 6 kamers eengezinswoning. Omschrijving: In prijs verlaagd! Deze vrijstaande woning met garage, kelder en mogelijkheid tot 5 slaapkamers is gelegen in het geliefde Leusderkwartier en ligt op. Woonhuis Piersonlaan 2 Amersfoort. 3818JX 141 m 6 kamers eengezinswoning. Omschrijving: Bergkwartier Rijksmonument Zonnige tuin In 1920 kreeg de Hilversumse architect A.H.
Woning Narcisstraat 31 Amersfoort Oozo.nl.
Narcisstraat 9, 3812VJ Amersfoort. In de nacht van maandag op dinsdag 3 januari 2017 om 0236: is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Narcisstraat 9 te Amersfoort. Meer woningen in Bloemenbuurt-Oost. Meer woningen in Soesterkwartier. Meer woningen in Amersfoort.
Woningen Hoogland? Doorzoek alle huizen bij Kruithof Makelaardij.
Rijnstraat 53 Amersfoort, Soesterkwartier. Aan rustige wegin; woonwijk. Totaal aantal kamers. Aan één van de leukste straten in de gewilde Rivierenbuurt van het Soesterkwartier staat deze jaren 30 woning met zonnige achtertuin, stenen berging en eigen achterom. Parkeren is mogelijk in de parkeervakken voor de deur.
Makelaar Amersfoort Aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Amersfoort?
Teksten schrijven over je huis vind je leuk? Je geeft de voorkeur aan professionele fotografie? Kiezen mag bij Welkom Makelaars en vervolgens zorgen wij voor een goede begeleiding om tot een goede verkoop van jouw woning te komen. Maatwerk is onze kracht. Amersfoort is een gezellige stad met een historisch centrum waar je fijn kunt wonen, winkelen en uitgaan. Alle voorzieningen zijn op loop en fietsafstand. De wijken van Amersfoort.: Binnenstad is het gedeelte dat ook wel de oude binnenstad of stadskern genoemd wordt. Hier staan veelal woningen met een Middeleeuws karakter en valt onder beschermd stadsgezicht. Voorzieningen zijn op loopafstand. Soesterkwartier is een geliefde jaren 30 wijk met tussenwoningen, hoekwoningen, maar ook met appartementen.
Het project Soesterhof een prettig duurzame buurt.
Wij zijn Soesterhof, een nieuwe buurt in aanbouw. De afgelopen jaren hebben we als bewoners hard nagedacht over hoe onze ideale buurt eruit ziet, en nu wordt die droom werkelijkheid. Onze locatie: de Wagenwerkplaats in Amersfoort, tussen het Soesterkwartier en het spoor.
Home Soesterhof een prettig duurzame buurt.
Het nieuwe Amersfoort. Met onze architecten hebben we ervoor gezorgd dat Soesterhof een lust voor het oog wordt. Huizen met veel groen, die goed aansluiten op de omgeving. Soesterhof ligt op de Wagenwerkplaats, tussen het Soesterkwartier en het spoor, vlakbij het station.
Nieuwbouw Amersfoort 2.325 huizen in 47 regionale projecten verkoop en verhuur.
Hier vind je een compleet overzicht van al het actuele en toekomstige aanbod van nieuwbouw woningen in de omgeving van Amersfoort. De gemeente Amersfoort omvat de volgende plaatsen en kernen: Nieuwland, Soesterkwartier, Kattenbroek, Hoogland, Zielhorst, Schothorst Noord, Liendert, Vathorst-De Velden, Randenbroek, De Kruiskamp, Vermeerkwartier, Vathorst-De Laak, De Berg Zuid, Leusderkwartier, Stadskern.

Contacteer ons

Resultaten voor huis kopen amersfoort soesterkwartier