makelaar amersfoort
makelaar Amersfoort Marga van Knapen Makelaardij o.g.
Marga van Knapen. Een vrouw als makelaar. Wil je zaken doen met een kleinschalig kantoor, met veel persoonlijke aandacht voor de klant en het pand, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor is in 1997 opgericht als 1e vrouwelijke makelaarskantoor in Amersfoort. Wij zijn gevestigd in een fraai pand op een markante plek aan de Stadsring hoek Utrechtseweg. Wij verlenen alle belangrijke makelaarsdiensten: de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en appartementen. Ook kun je bij ons terecht voor een goede taxatie. Ons werkgebied is heel Amersfoort, Leusden, Hoogland en omliggende gemeentes. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen NVM, de Stichting VastgoedCert Wonen/MKB en het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs NRVT. Verkoop van je woning: Ben je van plan je woning te verkopen? Bel ons voor een gratis waardebepaling. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, een afspraak is vlot gemaakt. Aankoop van een woning: Heb je een leuke woning gezien op Funda en je weet even niet hoe verder?
Makelaar Amersfoort NVM Makelaardij Helder in Huizen.
Wij zijn als makelaar in Amersfoort al meer dan 10 jaar actief een breed gebied van Midden Nederland. Zo zie je ons in Soest, maar ook in Laren, Bussum, Baarn, Driebergen, Zeist, Breukelen aan de Vecht en van Amersfoort-Vathorst tot Deventer.
Makelaardij Vastgoed vacatures in Amersfoort NationaleVacaturebank.nl.
Vacatures in Amersfoort. Makelaardij Vastgoed vacatures in Amersfoort. 96 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de branche Makelaardij Vastgoed in Amersfoort. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Govaert betrouwbare NVM Makelaar in Amersfoort We hebben het huis op de juiste plek!
Deze toegewijde makelaars vind je bij Govaert Makelaardij: al meer dan 70 jaar succespartner op de woningmarkt in Amersfoort en omstreken. meer over Govaert Makelaardij. Goede inkomsten behalen uit verhuur van woningen in Amersfoort en omgeving, van studentenkamer tot villa zonder dat het veel tijd en moeite kost: slimme verhuurders laten het aan de makelaars van Govaert over.
Op zoek naar particulier woningaanbod koop in Amersfoort.
100 m 2. Verkocht: Van Spilbergenstraat 29a, 3814VL Amersfoort. Succesmakelaars en financieel adviseurs 033 494 77 07 info@succesmakelaars.nl. Te koop: Manegebaan 12, 3816AD Amersfoort. Succesmakelaars en financieel adviseurs 033 494 77 07 info@succesmakelaars.nl. Onder bod: De Gouden Ploeg 29, 3824DS Amersfoort.
Ossendrijver.
Wij kunnen en willen u graag in de diverse fases van het verbouwproces ontzorgen en zouden graag nader met u kennismaken om te bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. kantoor met bedrijfsruimte de Stuwdam 14 Amersfoort. Winkelpand Leusderweg 40-42 Amersfoort.
Home.
Bij Eemland Makelaardij kunt u een beroep doen op een klein, enthousiast en vakbekwaam team dat beschikt over een overdrachtelijke kennis, benadering en omgang van onroerend goed sinds 1970 met als specialisme de historische binnenstad van Amersfoort. Ons kantoor is gevestigd in de binnenstad van Amersfoort; loop gerust aan.
Homepage Telman Van Leeuwen Makelaars.
Royale en speels ingedeelde vrijstaande woning met inpandige garage, gelegen op de hoek van een rustige laan in het kindvriendelijke Nieuwland. Amersfoort Het Vooruitzicht 63. Deze ruime en goed onderhouden ééngezinswoning met drie ruime slaapkamers, een videkamer, stenen berging, voor en achtertuin is gelegen op een. Toon alle woningen. woningen verkocht in de afgelopen 12 maanden. woningen aangekocht in de afgelopen 12 maanden. Deskundigheid en persoonlijke aandacht dat is wat u vindt bij Telman van Leeuwen Makelaars.
Kiers Vastgoed Uw makelaar in Amersfoort en Hoogland Kiers Vastgoed.
Wees er dus altijd als eerste bij en volg ons via de social media kanalen voor de nieuwste huizen, te koop en te huur! Veilig woningen bezichtigen met Kiers Vastgoed Makelaars en NVM. Geplaatst op: 15 april 2020. Woningen bezichtigen met een makelaar kan dat in tijden van. Corona lijkt nog geen vat te krijgen op huizenmarkt. Geplaatst op: 24 maart 2020. De coronacrisis lijkt nog geen vat te krijgen. Gemiddelde verkoopprijs woning in Amersfoort bijna 360.000 euro. Geplaatst op: 12 februari 2020. De verkoopprijs van een gemiddelde koopwoning. Amersfoort wil vierhonderd woningen bouwen in wijk Vathorst. Geplaatst op: 19 december 2019. AMERSFOORT Op locatie Podium in Vathorst kunnen de komende. Zoeken in ons aanbod. Aantal kamers: Aantal kamers. Prijsklasse van: Koopprijs vanaf. tot: Koopprijs tot. Aantal kamers: Aantal kamers. Prijsklasse van: Huurprijs vanaf. tot: Huurprijs tot. Aantal kamers: Aantal kamers. Beoordelingen van klanten. Huis kopen Amersfoort. Huis kopen Hoogland. Huis kopen Vathorst. Huis kopen Hooglanderveen. Huis kopen Leusden.
Vastgoed van de gemeente Stadsmakelaar.
U wilt uw bedrijf in Amersfoort vestigen of u wilt binnen Amersfoort verhuizen naar een andere locatie. Bekijk de informatie over panden van de gemeente die te koop of te huur zijn. Gemeentelijk vastgoed ligt vaak centraal en in een woonwijk.

Contacteer ons

Op zoek naar makelaar amersfoort?