vegetarisch restaurant utrecht
Soy Utrecht.
We put the health of our guests and employees first and hope for your understanding. Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe take away en restaurant waar uitsluitend 100% vegetarische producten en gerechten worden verkocht. U kunt bij ons ook terecht voor een groot aantal veganistische gerechten. We willen u hiermee graag laten kennismaken. Al onze gerechten zijn uiteraard zonder vlees en vis bereid, maar wij garanderen dat u volop zult genieten van de gerechten die bereid zijn met uitsluitend de beste natuurproducten en vleesvervangers. Enkele voorbeelden zijn tofu, soyabonenproducten en tarwegluten die een hoge voedingswaarde hebben en rijk zijn aan vezels. Hiernaast levert dit een goede bijdrage aan een evenwichtige en gezonde levenstijl. Wij zijn u graag van dienst en heten u van harte welkom! U kunt bij ons NIET pinnen. Maandag gesloten Dinsdag 1600: tot 2130: Woensdag 1600: tot 2130: Donderdag 1600: tot 2130: Vrijdag 1600: tot 2130: uur Zaterdag 1600: tot 2130: Zondag 1600: tot 2130.: Adres: Antonius Matthaeuslaan 112 3515 AV Utrecht Telefoonnummer: 030-7852979.
Vegetarisch Restaurant Bettys Amsterdam.
Vegatopia Restaurants.
Op zoek naar een restaurant in Nederland of België waar je lekker vegetarisch kunt eten? De redactie van de Vegatopia Restaurantgids heeft de leukste en lekkerste adressen voor je verzameld en gerecenseerd. Je kunt zelf ook stemmen op de restaurants en een reactie achterlaten.
The Vegan Gorilla.
Dan zullen we dat in de zaak draaien behalve als je muziek van Jan Smit of welke Topper dan ook meeneemt. Dit vinden wij belangrijk. The Vegan Gorilla is niet alleen voor veganisten, maar iedereen kan hier heerlijk eten en drinken zonder schuldgevoel.
Vegetarisch bestellen in Utrecht Deliveroo.
Home / Keukens / Vegetarisch / Utrecht. Het lekkerste vegetarische eten van Utrecht, snel bij jou aan huis bezorgd. Vegetarisch eten is razend populair in Nederland, en ook in Utrecht is er keuze te over aan gezonde, verse en voedzame alternatieven voor de traditionele aardappelen groente vlees.
LEKKER VEGA Restaurants Vegetariersbond.
Hoe komt hij of zij erachter dat er méér op jouw menukaart staat dan alleen de beruchte salade geitenkaas en gevulde portobello? Het vernieuwde LEKKER VEGA Keurmerk voor restaurants is hét keurmerk dat vegaliefhebbers helpt aan de beste adresjes waar je goed vegetarisch kunt eten, en zo bereikt jouw restaurant een nieuwe, zeer betrokken doelgroep!
De leukste nieuwe hotspots van Utrecht die je meteen maar sowieso in 2018 wilt bezoeken.
Aan de andere kant van station Utrecht Vaartsche Rijn vinden we de Oosterkade die wordt opgeleukt door zaken als.: Broei is een vegetarisch restaurant dat je welhaast doet vergeten dat het vegetarisch is en er dus geen vlees op je bord ligt ook voor de enthousiaste vleesfan een optie, kortom.
Grootste vegan restaurant van Europa geopend in hartje Utrecht Foodlog.
Een" volwaardig all-day restaurantconcept met alleen veganistische gerechten en dranken op een populaire locatie, dat miste ik nog, zegt eigenaar Naphassa Parinussa. De fastserviceketen zit in het voormalige Chinees restaurant Paradijs, een begrip in Utrecht dat vorig jaar na 36 jaar zijn deuren sloot.
Broei Utrecht.
het aanbod zal dagelijks kenbaar worden gemaakt op onze sociale kanalen! als team houden wij ons uiteraard aan de voorzorgsmaatregelen van de RIVM. wij vragen onze gasten zich ook te houden aan de volgende regels.: mensen mogen afhalen, mits zij alleen zijn.
7x vegetarisch lunchen in Utrecht Restaurant Betty's' Kitchen. Bloglovin. Facebook. Google. Instagram. LinkedIn. Pinterest. Twitter. YouTube. Bloglovin. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
24 in Utrecht. Utrecht heeft een heuse hotdog bar in centrum stad, namelijk DOGMA En je kunt hier vegetarische maar ook vegan! Bestel er een lekkere portie verse frieten bij en vegan mayonaise en je middag kan niet meer stuk! Dogma is dus een uitstekend adres voor vegetarisch lunchen in Utrecht. Daarnaast is de service hier ook nog eens lekker snel dus zelfs tijdens je office lunch kun je hier even binnen stappen voor een vegetarische take-away lunch. Je vindt DOGMA aan de Voorstraat nr. DE KEUKEN VAN THIJS. Een kleine gezellige lunchroom met een informele sfeer aan de Biltstraat. Zin in een lekkere goed gevulde sandwich? Ga dan naar de keuken van Thijs. Het brood is heerlijk, de ingrediënten zijn super vers en van goede kwaliteit en alles wordt met liefde bereid. En dat proef je! Ze hebben ook heerlijke koffie, sapjes en homemade taartjes. De plek voor de beste sandwiches is aan de Bilstraat nr. 41 in Utrecht. Betty tipte dit restaurant ook voor ontspannen ontbijten in Utrecht.

Contacteer ons

Meer resultaten voor vegetarisch restaurant utrecht