In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Branche Amersfoort -

Stichtse Rotonde 11, Amersfoort
Europees, Aziatisch & Amerikaans
Branche Amersfoort. BRANCHE is een restaurant, bar en lounge tezamen. De ruimte, welke met zorg ontworpen is, biedt gasten de gelegenheid om in een unieke relaxte sfeer te genieten van uitstekend eten, heerlijk en wijnen en live jazz muziek. De naam BRANCHE is ontleend aan de natuur en betekent in het Engels “tak”. De vier seizoenen vormen de inspiratie voor BRANCHE. De natuur met haar prachtige bomen en kleurtinten vormt de basis voor het BRANCHE concept.

De BRANCHE laat je zes avonden per week (maandag geen live muziek) genieten van heerlijke lichte jazz muziek en waarbij bekende maar ook nog onbekende jonge talentvolle jazzartiesten voor je op treden. BRANCHE Amersfoort is gelegen in een bosrijke omgeving en beschikt over een prachtige tuin en een heerlijk lounge terras. Niet alleen volwassenen kunnen hier genieten maar ook de kinderen zijn van harte welkom. De BRANCHE is een uitstekende gelegenheid voor een heerlijke à la carte lunch of diner, gewoon een drankje maar ook voor private dining, feesten en partijen.
Sfeer & interieur. Lounge en ontspan in de comfortabele zitbanken met je partner, familie, vrienden of zakenrelaties. Neem een drankje naar keuze met een selectie van de heerlijke snacks en geniet van onze jazz en lounge muziek collectie.
Keuken & kaart. Het menu van BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge is een melange van de Europese, Aziatische en Amerikaanse keuken, geserveerd in een moderne doch traditionele omgeving. ‘All day breakfast’, luxe sandwiches en bagels, sensationele salades, de onweerstaanbare BRANCHE burgers, malse steaks en desserts om van te watertanden zijn de hele dag verkrijgbaar. Jij kiest wat en hoeveel je eet, waar en wanneer je dat wilt: in het restaurant, de lounge of de bar.
Telefoon: 033-4679900
Website: http://www.brancherestaurant.com/amersfoort

Branche Amersfoort, Stichtse Rotonde 11, Amersfoort
07:00 uur tot 22:00 uur