diner

Home / Omwisselen / 3 gangen diner. 3 gangen diner. Word culinair verrast met een uitgebreid diner bij een gezellig restaurant uit het aanbod. U heeft de keuze uit meer dan 300 aangesloten locaties. Aan welk tafeltje neemt u plaats voor een smakelijk 3 gangen diner?
Diner 8 definities Encyclo.
het diner zelfst.naamw.Uitspraak: dine Verbuigingen: diners meerv. Verbuigingen: dinertje verkleinwoord luxueuze maaltijd in de avond Voorbeelden: een diner aanbieden omdat iemand 25 jaar bij een bedrijf werkt, bruiloftsdiner. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/diner.: 1 Avondeten 2 Avondmaal 3 Avondmaaltijd 4 Banket 5 Bereide spijs 6 Buffet 7 Eten 8 Feest maaltijd 9 Feestelijke maaltijd 10 Feestmaal 11 Feestmaaltijd 12 Maal 13 Maaltijd 14 Maaltijd in de avond 15 Maaltijd met warme gerechten 16 Middagmaal 17 Middagmaaltijd 18 Munt 19 Munt andorra.
Diner à la carte Van der Valk Hotel Restaurant Stein-Urmond.
Ontdek de culinaire concepten van Hotel Stein-Urmond. In ons sfeervolle restaurant HOOM, thuis bij Van der Valk kunt u genieten van culinaire à la carte gerechten. Van lunch tot diner. Onze chef-koks bereiden de gerechten veelal met ambachtelijke en verse streek en seizoensproducten.
Diner De Zoete Inval.
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse aardappels, groente en salade. Grand dessert op bord. Vanille-ijs met warme chocoladesaus. Sorbetijs met vers fruit. Chocolademousse en walnootijs. 3-gangen diner met soep als voorgerecht 2750, p.p. 3-gangen diner 3150, p.p. 4-gangen diner 3450, p.p.
Diner.
Wenst u liever zelf uw wijn te kiezen dan kunnen wij u uitgebreid adviseren over onze gevarieerde wijnkaart met tachtig wijnen uit de oude en nieuwe wereld. Tevens biedt het restaurant u diverse menus voor uw avond uit met grotere gezelschappen.
Dinerbon met ruim 3000 restaurants Diner Cadeau.
Bestel nu een Diner Cadeau voor een geschenk dat altijd in de smaak valt. Uit eten door heel Nederland met Diner Cadeau. Diner Cadeau kan je besteden bij ruim 3000 restaurants in Nederland. Er zit altijd wel een aangesloten restaurant in je omgeving, maar natuurlijk kan je er ook op uit met de dinercheque van Diner Cadeau!
Diner Project Gezond.
Diner Lunch Vegetarisch recept Romige preisoep met kaascroutons. Het is geen geheim dat we van soepjes houden bij Project Gezond. Het liefst maken we er niet al te veel werk van, en ook deze. Diner Lunch Vegetarisch recept Nacho lunchsalade.
TUNES VAN TOEN DINER Get Back.
Naast een driegangen keuzemenu van toen kan er ook gekozen worden uit een driegangen keuzemenu van nú. Tunes van Toen Diner is eventueel ook te combineren met gourmet of barbecue. Het Tunes van Toen Diner is voor elke donderdag, vrijdag en zaterdag te boeken.
Diner Pakhuis Leiden.
Heerlijk lunchen, dineren en borrelen in een ongedwongen sfeer en tegen zeer schappelijke prijzen. Walking dinner Buffet. Breekbrood met kruidenboter en aïoli. met basilicumolie vegetarisch. met remouladesaus en stokbrood. met vers gegrilde tonijn, olijven, ui, aardappel, haricot verts en mosterdvinaigrette.
Diner Van der Valk Hotel Enschede.
Ons restaurant is de ideale locatie voor uw uitgebreid diner. Uiteraard kunt u er ook terecht voor een kopje koffie met gebak. Het restaurant is de gehele dag geopend! Van 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u gebruik maken van onze uitgebreide à la carte kaart, waarin u een grote variëteit van smaakvolle gerechten aantreft voor de lunch en het diner.

Contacteer ons

Meer resultaten voor diner