grieks restaurant utrecht
Griekse restaurants in Utrecht De Griekse restaurants in Nederland.
Bekijk Delphi in Utrecht. Bekijk Dimitra in Woerden. Bekijk Enya in Maarssen. Bekijk Europa in Utrecht. Bekijk Grieks Restaurant Dikkertje in Utrecht. Bekijk Janis Fast Food in IJsselstein. Bekijk Maria Callas in Maarssen. Bekijk Mazi-Mas in Wijk bij Duurstede. Bekijk Minerva in Maarssen. Bekijk Minos Pallas in Nieuwegein. Bekijk Mr.Jacks in Utrecht. Bekijk Mykonos in Leusden. Bekijk Mykonos in Utrecht. Bekijk Mylos in Amersfoort. Bekijk Nikos in Utrecht. Bekijk Olympia in Baarn. Bekijk Olympus in IJsselstein. Bekijk Oniro in Vleuten. Bekijk Ouzeri to Steki in Utrecht. Bekijk Pallas Athene in Amersfoort. Bekijk Parthenon in Houten. Bekijk Rhodos in Utrecht. Bekijk Sirtaki in Utrecht. Bekijk Sirtaki in Zeist. Bekijk Taverna in Utrecht.
100% Real Greek 100% Real Greek.
Met haar levenservaring en goede herinneringen aan Griekenland weet ze de meest smaakvolle maaltijden uit de Griekse keuken op tafel te toveren. 100% Real Greek is gevestigd in een fraai monumentaal pand gelegen aan het water in De Meern, een stukje ten westen van Utrecht. De Meern is door de handige ligging van oorsprong een belangrijk handelsdorp. Tegenwoordig is het de woonplaats van circa 21.000 personen, zijn er een aantal sfeervolle horecagelegenheden te vinden en is het de plek waar u de eerste vestiging van 100% Real Greek kunt vinden. Het karakteristieke gebouw van dit restaurant stamt uit de 17 de eeuw wat je terugziet in het bijzondere exterieur en het warme interieur.
Mykonos te Utrecht Grieks restaurant Mykonos te Utrecht.
De Griekse Gids Griekse restaurants in Nederland Utrecht Mykonos te Utrecht. Grieks restaurant Mykonos. Drakenburgstraat 3, 3512 AC Utrecht. Tel: 030 2340960. Toelichting: Grieks Specialiteiten Restaurant. Openingstijden: Niet bekend. Plattegrond Utrecht: Waar ligt Restaurant Mykonos? De interactieve kaart. Mykonos te Utrecht. Lees de boordelingen reviews over Mykonos te Utrecht. Marion van Gonzen. Algemene indruk: 7 Keuken: 3 Bediening: 7 Kindvriendelijk: 6 Prijzen: 4 Parking: 3 Sfeer: 6. parkeren een ramp, personeel wel erg vriendelijk, maar helaas was het eten erg smakeloos.jammer Wel gezellige vrijdag-avonden! Algemene indruk: 8 Keuken: 8 Bediening: 8 Kindvriendelijk: 8 Prijzen: 8 Parking: 3 Sfeer: 8. lekker gegeten echter slecht dat er geen witte huiswijn was om 1900, uur. Algemene indruk: 6 Keuken: 8 Bediening: 9 Kindvriendelijk: 4 Prijzen: 8 Parking: 3 Sfeer: 6.
Grieks restaurant Stelios aan Ledig Erf gaat sluiten De Utrechtse Internet Courant. Grieks restaurant Stelios aan Ledig Erf gaat sluiten De Utrechtse Internet Courant.
Grieks restaurant Stelios aan Ledig Erf gaat sluiten. Stelios links op de foto aan het Ledig Erf. Het Griekse restaurant Stelios aan het Ledig Erf in Utrecht gaat sluiten. Dat meldt het restaurant op Facebook. Zaterdag 31 maart is de laatste dag.
Grieks Restaurant Mykonos Utrecht Tafel Reserveren. 1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B.
De sfeer en uitstraling van Mykonos met haar oogverblindende stranden, uitzichten en molens kunt u terug vinden in het restaurant. Voornamelijk door de gezellige en informele sfeer en te waken over de kwaliteit van de gerechten en een vriendelijke bediening. Kortom zoals het traditie is in Griekenland. Grieks Restaurant Mykonos. 3512 AC Utrecht.
Grieks restaurant olympia Utrecht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
U zocht: Grieks Restaurant Olympia in Utrecht. Hulp nodig met het vinden van Grieks Restaurant Olympia in Utrecht? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 90 ct/min altijd bereikbaar. Grieks Restaurant Sirtaki. Bij Grieks Restaurant Sirtaki kunt u genieten van de lekkerste Griekse specialiteiten.
Restaurant Nikos Uw Griekse familierestaurant. Ook voor al uw evenementen.
reserveer een tafel. Van oorsprong is Grieks Restaurant Nikos een familierestaurant. Alle specialiteiten worden ambachtelijk bereid en bevatten de oeroude Griekse elementen. Waan je tijdens de gure dagen in Nederland even in het zonnige Griekenland. De smaak van de gerechten geven je dat heerlijke Griekse vakantiegevoel.
Vriendengroep beoordeelt alle Griekse restaurants in Utrecht Utrecht AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Quote. Locatie. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen.
Daarbij zitten ook een paar zaken die naast Grieks ook tapasgerechten uit andere landen serveren. Hun conclusie: Grieken zijn goede gastheren. En op één restaurant na, kun je overal prima eten. We, zijn kritisch geweest, vertelt Scholte. Natuurlijk, hebben we opgeschreven hoe lekker het eten was, maar ook de sfeer en beleving in het restaurant tellen mee. Je gaat ook voor een gezelllig avondje uit.' Als onbetwiste winnaar komt To Steki aan de Oudegracht uit de bus. Ze, hebben een afwijkend concept. Geen gyros of mixed grill, maar kleine hapjes. Die zijn echt heel lekker en lijken op het eten dat je in Griekenland op straat koopt.' De enige met een onvoldoende is Mr. Scholte spreekt van kinder-eten. We, hadden er al geen hoge verwachting van, maar het was niet ziekmakend' Als tip noemt Scholte als je met een groep bent om verschillende gerechten te bestellen en die te delen.
De 10 beste Griekse restaurants in Utrecht Tripadvisor.
De beste IJs in Utrecht. Ontbijtrestaurants in Utrecht. Restaurants voor lunches in Utrecht. Restaurants voor diners in Utrecht. Bakkerijen in Utrecht. Bezorgrestaurants in Utrecht. Goedkope restaurants in Utrecht. Koffie en thee in Utrecht. Nagerechten in Utrecht. Restaurants met zitplaatsen buiten in Utrecht. Restaurants voor diners met groepen in Utrecht. Restaurants voor late trek in Utrecht. Romantische restaurants in Utrecht. Restaurants in Grieks in Neude Janskerkhof en Domplein.
Horecamedewerkers gezocht voor een sfeervol Grieks restaurant in de binnenstad van Utrecht!
Horecamedewerkers gezocht voor een sfeervol Grieks restaurant in de binnenstad van Utrecht! Ben jij op zoek naar een leuke horecabaan? Heb jij affiniteit met de Griekse keuken en vind jij het leuk om gasten een onvergetelijke avond te bezorgen in de binnenstad van Utrecht.

Contacteer ons

Zoeken naar grieks restaurant utrecht